Langzaam maar zeker komt de herfst steeds dichterbij. De avonden worden korter en stiekem komen er hier en daar al wat kaarsjes tevoorschijn. Sommige mensen moeten er nog niet aan denken en anderen vinden het heerlijk en kunnen niet wachten om weer met kaarsjes en andere gezellige dingen aan de slag te gaan. Wij hebben erg veel zin aan de herfst. Heerlijk die donkere dagen en al die gezelligheid in huis. Het geluid van knisperend haardvuur op de achtergrond, lampjes en kaarsjes aan en lekker onder een dekentje op de bank met een kopje thee. Zie je jezelf al zitten? Oh, wist je trouwens al dat wij nu zelf ook theeplantjes verkopen? Je eigen thee, verser krijg je het niet. Lekker als je even een momentje voor jezelf wilt.

Het seizoen gaat veranderen en ook de bloemen veranderen mee. We gaan weer met prachtige warme tinten werken. Grassen, takken met bessen en andere lang houdbare takken vullen de winkel. Wij genieten hier zo van. Deze takken kun je heel leuk decoreren op diverse kruiken, vazen of flessen. Je kunt zelfs een leuke wijnfles gebruiken die je nog hebt staan van de lange zomermaanden. Mooie bloemen en takken combineren met je eigen creatieve ideeën en spullen maakt een huis een thuis. Juist zo krijg je die knusheid.

Weetje wat ook leuk is? Kleur! Knal lekker een nieuwe kleur op een kastje en je hebt meteen een heel ander sfeertje. Lekker even iets nieuws wat helemaal niet veel hoeft te kosten. Een ander kleurtje kan al zoveel doen en dat in combinatie met een paar mooie kruiken met bijvoorbeeld bessentakken geeft meteen die knusheid.

Ga je de kwasten uit de schuur halen en verven? Zorg er dan voor dat je een goeie harmonie creëert door de kleuren die je gebruikt op andere plaatsen terug te laten komen, zodat je een eenheid creëert. Natuurlijk hoef je niet heel braaf in elke hoek dezelfde kleuren te gebruiken, het mogen ook bijpassende tinten zijn. Vind je dit lastig? Dan kom je toch even bij ons langs en vraag je ons om advies? Wij helpen je graag!

Tot ziens in de winkel,

Vivaldi