Ja, je leest het goed! Als je een bloemenabonnement afsluit krijg je één van deze mooie vazen cadeau. We willen je graag wat bijzonders meegeven en daarom hebben we gekozen voor Dutz.

Over Dutz

Dutz is een exclusief glasmerk. Wist je trouwens wel dat dit merk dicht bij ons in de buurt ontstaan is? Alles is begonnen in IJsselmuiden onder de naam van de firma Nethroma. Deze firma kwam tijdens reizen naar Roemenië in contact met glasfabrieken en vanaf dat moment ontstond het idee om mondgeblazen glas te importeren. Nadat het merk Dutz werd gekoppeld aan de producten nam de verkoop in grote mate toe, zelfs over de grens. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Kampen.

Wat maakt de vazen van Dutz bijzonder?

In het Nederlands staat de naam Dutz voor: durf uitgesproken te zijn. Hieruit kunnen we al opmerken dat het exclusieve producten zijn. Dit spreekt ons aan!  Ieder product is mondgeblazen en handgevormd. Er wordt dus ontzettend veel tijd aan jouw vaas besteed en dat maakt het product zo bijzonder. Daarom willen we deze vaas aan jou cadeau geven bij het afsluiten van een bloemenabonnement.

Dutz in je interieur

Als je Dutz zegt, dan zeg je tijdloos en trendy. Dutz kan altijd en in elk interieur. Doordat de collectie zoveel verschillende producten biedt, zit er voor iedere stijl wel iets bij. Van modern tot landelijk en van Scandinavisch tot industrieel, alles is mogelijk. Wanneer onze bloemen met dit merk gecombineerd worden zul je een verrassend mooi resultaat krijgen wat met veel zorg en liefde is gemaakt.

Fleurige groet,

Vivaldi