Bloemen zijn het puurste wat je aan je interieur toe kunt voegen. Het geeft net dat ene beetje meer. Een beetje meer vrolijkheid, een beetje meer kleur en een beetje meer thuis. Want dat is wat we willen, ons huis moet thuis zijn.

Van je interieur één geheel maken

Veel mensen vinden het moeilijk om een huis gezellig in te richten. Het is ook lastig om een geheel te creëren met verschillende spullen en kleuren. Maar waarom begin je niet gewoon eenvoudig? Begin met een fleurig boeket bloemen en je zult zien dat het meteen al een hele andere sfeer geeft. Hierdoor krijg je vanzelf nieuwe inspiratie voor de verdere inrichting van je huis. Ook kun je ons om advies vragen. Wij vinden het ontzettend leuk om een boeket bloemen samen te stellen die je woonkamer weer doet opleven. Dit doen we door de juiste bloemen en kleuren te combineren.

Kleine vaasjes

Het is ook erg leuk om in meerdere ruimtes van je huis een paar kleine vaasjes bloemen neer te zetten. Dit staat zo gezellig. Pak lekker uit met gekke vaasjes en kleuren en zet hier bloemen in. Dit geeft een speels effect. En hé, pssst… alle vaasjes hoeven echt niet bij elkaar te passen hoor. Het zorgt voor een gezellig en speels effect wanneer je compleet verschillende vaasjes gebruikt. Doe lekker gek, het kan allemaal tegenwoordig. Vooral oud met nieuw combineren is leuk en de bloemen maken er weer één geheel van.

Ontspanning

Wist je dat bloemen in je interieur een ontspannende werking hebben? Dat is fijn, een plek waar je tot rust kunt komen. Wat is er nou fijner dan na een drukke werkdag thuis te kunnen ontspannen? Het is zo belangrijk dat je huis een gezellige en sfeervolle omgeving is waar je je ook echt thuis voelt. Hoe leuk is het wanneer je kinderen later tegen je zullen zeggen: ´´mam, je maakte het altijd zo gezellig thuis.´´ Daar doe je het toch voor? Je wilt een warm nest creëren voor je gezin en waar kun je dat nu beter mee doen dan met verse bloemen?

Fleurige groet,
Vivaldi