We hebben een leuke verassing voor je! Vanaf nu kun je bij ons een bloemen abonnement afsluiten en word je wekelijks door ons verrast met een prachtig boeket bloemen. Dit is ook een leuk idee om iemand cadeau te geven, bijvoorbeeld een paar weken een boeket bloemen. Er zijn tal van mogelijkheden. We gaan het je uitleggen.

Waarom een bloemen abonnement?

We willen het je gemakkelijker maken. Iedereen is tegenwoordig druk en daar hebben wij alle begrip voor. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om toch te kunnen genieten van een prachtig boeket geschikt en wel op de vaas. Je hoeft er zelf niets voor te doen. De bloemen worden zelfs al schuin afgesneden. Van de voordeur naar je tafel en je hebt er geen werk mee.

Abonnement

Je hebt dus de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Uiteraard volledig naar je eigen wensen. Wij maken dan elke week, elke 2 weken of elke 4 weken een mooi boeket voor je. Je kunt het abonnement te allen tijde stopzetten en weer opnieuw opstarten, bijvoorbeeld in een vakantie.

Abonnement cadeau geven

Wil je iemand bedanken of bijvoorbeeld je moeder wekelijks een boeket bloemen sturen? Dat kan! Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je zakenrelaties een boeket te sturen. Hiervoor kun je ook een abonnement of een tijdelijk abonnement afsluiten. Samen zorgen we voor een abonnement aangepast naar jouw situatie.

Formaat boeket

Iedereen heeft een eigen smaak en dat vinden we juist zo leuk. Zo maken we voor iedereen een ander boeket. Je kunt aan ons doorgeven of je een klein of een wat groter boeket wilt en ook je voorkeur naar kleuren kun je doorgeven. In overleg is er veel mogelijk.

Bezorging

Je kunt zelf de dag en de tijd aangeven wanneer je het liefst de bloemen wilt ontvangen. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet de volledige dag thuis bent en ook niet thuis wilt gaan zitten afwachten totdat wij komen. Daarom kun je tijdens het afsluiten van het abonnement aan ons je voorkeur doorgeven. Vind je het bijvoorbeeld gemakkelijk om elke week even een vaas bij je voordeur te zetten of op een vaste plaats waar wij hem altijd weten te vinden? Dan wisselen we zo de vazen om en kost het je geen tijd.

Jouw wens is onze uitdaging!

Fleurige groet,

Vivaldi