Diepe warme kleuren en prachtige prints, we hebben het over het servies van Fabienne Chapot. Het is een tikkeltje gewaagder en het zorgt voor een speels, kleurrijk en gezellig sfeertje. Het servies bestaat uit diverse kleuren en prints en is leuk om te mix & matchen! Er zijn vier verschillende dieren te zien, een luipaard, kreeft, pelikaan en een vis. Het servies is van porselein en de designs zijn handgetekend. En goed nieuws….we verwachten het eind november in de winkel!

Tegenwoordig kun je lekker uitpakken met je servies. Het hoeft niet meer allemaal effen van kleur te zijn en in de kast opgeruimd te worden. Jouw servies mag gezien worden en je kunt het gewoon als decoratie in je keuken gebruiken. Juist hierdoor krijg je warmte en sfeer en dat is nu juist wat we willen. Zet een stapeltje borden ergens neer en het oogt meteen al heel anders.

Natuurlijk komen ook de feestdagen er weer aan. Hoe leuk zou het zijn als jouw tafel dit jaar gedekt is met een wereld aan kleuren, prints en gezelligheid? Ook is het misschien een leuke cadeautip. Het servies kan op alle mogelijke manieren gecombineerd worden en zo kun je het steeds verder uitbreiden.

Groet,

Vivaldi